Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Čini nam se da je posle emitovanja uspešne serije “Last of us” zavladalo zatišje i smiraj kvalitetnih serija u ponudi raznih strenimg platformi.

Ova situacija se donekle menja i predstavljamo naš izbor serija iz 2023.godine koje trenutno vredi pogledati:

1 – “Barry”, HBO – sezona 4 – Veliko finale u 8 epizoda

Bill Hader se vratio u finalnoj četvrtoj sezoni odlične serije “Barry”.


@Hbo

 


Posle treće sezone mislili smo da nema potrebe za četvrtom sezonom ali sada vidimo da bi bila šteta da ne dobijemo novih osam sezona sa sjajnim Bill Hader-om u ulozi ubice koji igrom slučaja počinje da posećuje kurs glume što potpuno menja njegov uređeni život.

Trenutno u emitovanju…

Serija “Barry”, 2018.-2022. HBOMax – 24 epizode čistog uživanja

2 – “Three Body”, CCTV – Ekranizacija najbolje SF knjige XXI veka

 

Dok se čeka da “Netflix” porodi svoju verziju knjige “Problem tri tela” (izdanje “Laguna”) kineskog pisca i fizičara Liju Cisina matična zemlja autora je snimila i postavila besplatno na You-tube svih 30 epizoda ekranizacije ove knjige.


Tencent Video

Radi se o odličnoj seriji koja je na You-tube titlovana na engleski i verno prati svaki detalj ove fantastične knjige koja je prvi deo trilogije “Besede o Zemljinoj prošlosti”.

Nismo sigurni šta je razlog besplatnog postavljanja ove skupe serije ali je sigurno da je ovo odlična promocija za Kinu i njihovog sjajnog autora Liju Cisina.

 

Serija “Three-Body” – 2023., CCTV – Kineska ekranizacije najbolje SF knjige XXI veka

3 – “Night Agent”, Netflix – Uzbudljivo i vredno gledanja 

“Netflix” se trenutno bavi pokušajima da konačno nađe hit seriju koja će da nadomesti nedostatak “Squid game” ali im to baš i ne polazi za rukom.


@Netflix

Jedna od interesantnijih serija je FBI triler “Night agent” koja donosi priču o borbi glavnog junaka da pomogne devojci svedoku duplog ubistva i otkrije ko je krtica u FBI-ju. 

Serija “The Night agent”, 2023. Netflix – Šta će im pominjanje Jugoslavije u hit seriji?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *