Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Odličan nemački muzički časopis “Musikexpress” nezaobilazno je štivo za sve koji žele da budu u toku sa alternativnom rock-pop scenom kao i da saznaju šta vredi na mainstream muzičkoj sceni.

 

@Musikexpress

Uz svaki broj se dobija i poklon cd sa najboljom muzikom ovog meseca.

U broju iz maja je bio poklon singl nemačkih magova tehno scene “Kraftwerk”) sa najboljom muzikom ovog meseca.

Tu je veliki broj recenzija novih izdanja kao i deo koji se tiče filmova i serija koje su aktuelne. Broj donosi i listu najboljih solo albuma rock muzike.

Svi intervjui su ekskluzivni, pa tako i naslovni sa tvorcem benda “Oasis”, sjanim muzičarem Noel Gallagher-om.

Ovaj broj donosi mnogo interesantnih tema.

Intervju sa Olly Alexander-om, vođom benda “Years & Years”, donosi priču o njegovoj ulozi z seriji “It’s a sin” i o njegovoj narednoj solo karijeri.

Izvođač ploče meseca je nama (a i u svetu) nepoznata pevačica Greentea Peng – a mnogi će u njenom muzičkom izrazu primetiti uticaj Erykah Badu i Lauryin Hill. Tek će se čuti o ovoj sjajnoj autorki.

 

@GreenteaPng/Man made

U svakom broju predstavljaju i nove filmove – ovde je film meseca Nomandland, dok od serija ističu seriju “Physical” o počecima aerobik histerije.

Predstavljaju i albume sjajne američke rok grupe “Fleetwood mac” a veliki članak o grupi “the Who” takođe je našao mesto u ovom sjajnom časopisu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *