Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Druga sezona najbolje mini serije 2021.godine (po Emmy nagradama) “The White Lotus” stigla je 30.10.2022. na HBOMax.

Po mnogima radi se o boljoj sezoni od prošle a činjenica je da je ovaj put kreator serije uložio više truda u prikazivanje međuljudskih odnosa i karaktera.

Takođe možemo da vidimo i dosta od lepota Sicilije što sa prvom sezonom nije bio slučaj sa Havajima.


Ponekad nam ova sezona pomalo liči i na turistički vodič kroz Siciliju što usporava tempo radnje.


“The White Lotus” je ime izmišljenog hotelskog lanca koji ima luksuzne resorte na lepim lokacijama širom sveta.

U prelepom hotelu u Taormini pratimo dešavanja novih gostiju obzirom da se junaci prve sezone više ne pojavljuju.Izuzetak su Jennifer Coolidge koja je dobila nagradu “Emmy” za sjajnu ulogu alkoholičarke Tanya kao i Jon Gries kao njen muž Greg.

Pogledajte trejler druge sezone dole a čitavu sezonu na HBOMax-u:


@Hbo

Obzirom da nam se na početku prve epizode kroz razgovor radnika hotela Valentine i Rokoo saopstava da je više gostiju hotela nastradalo – jasno je da neće samo jedna osoba napustiti lepo letovalište u kovčegu.

Ko su oni?

Sigurni su samo radnici hotela Valentina i Roko obzirom da ih vidimo na mestu nesreće kao i Kamerunovu žena Dafne koja novim gošćama objašnjava da će imati odličan odmor kao što je bio i njihov.

Obzirom da Dafne odmah zatim vidi muški leš kako pluta Jonskim morem (i pritom se totalno izbezumi) po nama najverovatnije je jedan od unesrećenih i njen muž.

Cameron Babcock (Theo James) – Dafnin muž i lik koji je svojim ponašanjem najviše zaslužio (istina ne baš ovako drastičnu) kaznu.

Posle scene izvlačenja leša i konstatacije da ima nekoliko leševa priča se vraća na početak i prati dolazak novih gostiju u letovalište  “The White Lotus”.


 

@HBO

Obzirom da je i sam autor Mike White nagovestio da će se ovom sezonom baviti najviše odnosom muškarca i žene baziranim na seksu i pretpostavljamo posledicama koje mogu izaći iz toga – zaključujemo da će “ljubavni trougao” oca Dominika, sina Albija i ljubavnice Lusije – doneti neku od žrtava ove uzbudljive serije.

Albi stupa u ozbiljnu vezu sa prostitutkom Lusijom što se njegovom ocu nikako ne sviđa. 


 

@HBO Dominik sa Lusijom

 


Serija ima ukupno 7 epizoda a finalna 7 epizoda biće emitovana 18.12.2022. godine. 

 

One thought on “SERIJA: “The White Lotus” – Ko gine na kraju 7 epizode?

  1. Goxi says:

    Lusija 100% i Kamerun koji jon nije platio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *