Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, HurgadaNakon emitovanja filma “Coldplay Music Of The Spheres“, sa koncerta iz Argentine koji je u bioskopima širom sveta prikazan samo jednog dana u oktobru 2022.godine, bend se vraća na velika platna u ovoj potpuno novoj, konačnoj rediteljskoj verziji koncerta, u 4DX formatu (u Cinestar bioskopu).Coldplay je odlučio da obožavaocima koji nisu uspeli da pogledaju film pri prenosu “uživo” – omogući da uživaju u njihovim pesama još dva dana u bioskopima u Srbiji  i to samo 19.04. i 23.04. 

 Obzirom da su postojale izvesne smetnje prilikom emitovanja prenosa “uživo” u oktobru – ovo je pohvalna odluka benda koji time još jednom odaju zahvalnost svojim obožavaocima.

Film se emituje u bioskopu “Cinestar” samo 19.04 i bioskopima “Cineplexx” – Galerija i Promenada Novi Sad 19. i 23.04.

O utiscima o filmu koncertu koji smo gledali 29.10. pročitajte na donem linku:

Koncert “COLDPLAY” – 29.10. samo jedan dan u našim bioskopima


Svako ko je obožavalac Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion i Chris Martin (pa i Jin iz BTS i sjajne H.E.R.) ne treba da propusti ovaj odličan film sa fantastičnog koncerta o kakvom možemo samo da sanjamo u Srbiji i okolini.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *