Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Film “Renaissance: A Film by Beyoncé” u kome obožavaoci američke pop dive Beyoncé mogu da vide veći deo njenog koncerta sa turneje “Renaissance World Tour” kao i dokumentarne delove iz njenog života – stiže i u Beograd.


@Renaissance: A Film by Beyoncé

Film će se prikazivati samo tri dana od 1.decembra do 3.decembra u bioskopima Cinestar u Beogradu i Novom Sadu.

Nije poznato zbog čega se ovaj film ne prikazuje u bioskopima Cineplex-a obzirom da se u SAD očekuje velika gledanost ovog film.

Ipak Beyonce koncertni film zasigurno neće prestići rekorde koje je svojim koncertnim filmom postavila Taylor Swift – na šta ukazuje prodaja karata u predprodaji.

Očito da je Taylor otvorila širom vrata i drugim muzičarima da se na ovaj način približe svojim obožavaocima do kojih ne mogu tako lako da dođu (pa i onima u Srbiji).


Film traje 2 sata i 48 minuta (samo 1 minut manje od koncertnog filma Taylor Swift).Obožavaoci “Queen Bey” su već gotovo rasprodali male sale bioskopa Cinestar u Ada mall-u u Beogradu pa se očekuje da distributer Cinestar otvori još neku salu gde obožavaoci Beyonce mogu uživati u njenom koncertu.


Beyonce ima mnogo obožavaoca u Srbiji pa je i njen koncert u beogradskoj Areni 15.aprila 2013.godine, kojim je otpočela turneju “The Mrs. Carter Show World Tour” , bio rasprodat.


UTISCI: Koncertni film “Taylor Swift: The Eras Tour”, 2023. – Šta nam je Taylor pružila?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *