Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Film “Taylor Swift: The Eras Tour” u režiji Sam Wrench, poznatom po režiranju koncertnih filmova za Lizzo, BTS i dr, stiže u bioskope od 13.10.2023.

Film će se od 13.10. prikazivati u više od 100 zemalja, a u Srbiji će se prikazivati samo u specijalnim terminima u nekoliko dana oktobra.

Karte za projekcije u Srbiji su gotovo rasprodate, jer je Taylor veoma popularna i u Srbiji.

Najbliži koncert u Beču je odavno rasprodat, iako je tek u avgustu 2024.godine, pa je ovo uteha za more njenih obožavatelja. 

@Taylor Swift: The Eras Tour


Trajanje od 2 sata i 45 minuta, pola sata kraće od trajanja njenih koncerata, neće biti problem za njene obožavatelje.

Veći problem predstavlja visoka cena bioskopske karte.


Tako da je cena projekcije u IMAX bioksopu u Galeriji Beograd 1.300 dinara.

Svakako je najbolji ugođaj ovaj film gledati u ovom bioskopu, ali je cena mogla da bude niža (cena za ostale filmove je 990 dinara).


Cena ne čudi jer je ista cena bila i za koncertni film “Coldplay” – prikazivan i ove godine u bioskopima.

Film će se prikazivati samo tokom oktobra pa je to i jedina prilika da se pogleda koncert sa ove odavno rasprodate turneje.

Najavljeno je čak 44 pesama u sklopu ovog filma snimanog u Los Angeles-u na SoFi stadionu od 3-5. avgusta. 2023. godine.


Film “Taylor Swift: The Eras Tour” će svakako zacementirati zvezdani status ove odlične autorke i pevačice, koja je tiho i uporno osvojila svetsku pop scenu bez skandala, mržnje prema kolegama i tračeva.


Poslušajte po nama jednu od njenih najlepših pesama:

2 thoughts on “FILM: Taylor Swift: The Eras Tour, 2023. – Pop princeza koja je tiho osvojila svet

  1. LK says:

    Karte kupljene odavno 😍

  2. Marija says:

    U Beo Cineplex je 750

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *