Serija “House of the Dragon” zahteva strpljenje – emitovaće se do novembra
@HBO

Serija “House of the Dragon” zahteva strpljenje – emitovaće se do novembra

Serija “House of the Dragon” koja nam predstavlja radnju pre dešavanja u seriji “Game of Thrones” emitovaće se od 21. avgusta na HBOMax streaming kanalu.

Dostupna je svakog ponedeljka od 20h sa novom epizodom na kanalu HBO1 i za gledaoce u Srbiji.

@HBO

Serija će se nedeljno emitovati tako da se završnica očekuje tek 30. oktobra !!!


Mnogima ovo razvlačenje epizoda po epizoda ide na nerve (uključujući i nas) ali šta je tu je ipak ne možemo da odolimo da odgledamo novu epizodu.

@HBO

Snimanje svake epizode ove serije koštalo je oko 20 miliona dolara što je u odnosu na cenu serije “Westworld” sa 9 miliona dolara znatno više.

Serija “Westworld”, 2022. HBO – Sezona 4 – Čekajući buđenje lepe Dolores

Serija “House of the Dragon” je samim tim potukla rekord koji je serija “Game of Thrones” držala sa oko 100 miliona dolara po sezoni.

Serija “House of the Dragon” imaće 10 epizoda a zasigurno nas očekuje još sezona jer je jasno da HBO dosta očekuje od ovog serijala.

Obzirom da je HBO zaradio oko 285 miliona dolara po svakoj sezoni “Game of Thrones” jasno je zašto im se žurilo sa objavljivanjem ovog “prologa” (eng. prequel) ovog uspešnog serijala.

Istina to i publika željno očekuje.

@HBO

“Game of Thrones” junaci se neće pojavljivati u seriji “House of the Dragon” pa ni lepa Emilia Clarke u ulozi Daenerys Targaryen jer se radnja serije “House of the Dragon” dešava 200 godina pre radnje serije “Game of Thrones”.

@HBO

Obzirom na naziv serije očekuje nas dosta specijalnih efekata, zmajeva i drugih čudnih stvorenja i prelepih predela.

Serija je snimana u 4K tehnici – pa ko ima mogućnosti može i ovako da uživa u seriji.

Neke od lokacije gde je serijal “House of the Dragon” sniman su Cáceres i Trujillo u Španiji, Surrey i Cornwall u Engleskoj i Monsanto u Portugalu.

@HBO

Pogledajte trejler za seriju “House of the Dragon”:

 

Utisci posle prve epizode su veoma pozitivni i iako u prvoj epizodi nije bilo velikih sukoba koje svi željno očekujemo (jer su postali zaštitni znak i GoT serijala) – jasne su naznake da uskoro možemo očekivati veoma uzbudljivu radnju.

Sigurno je da će serija “House of the Dragon” potući rekorde koje drži “Game of Thrones” i da ćemo do kraja oktobra dobiti jednu sjajnu seriju koja se ne propušta.

10/10

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *