Knjiga “Atomske navike” – Finesa, 2022. – Da li je ovo knjiga koja menja navike i život?
@Finesa

Knjiga “Atomske navike” – Finesa, 2022. – Da li je ovo knjiga koja menja navike i život?

“Knjiga “Atomske navike” James Clear-a pripada žanru psihologije uspeha i od svog prvog objavljivanja pre manje od godinu dana postala je bestseler u toj oblasti. Ona će se ove godine naći na policama u čak 40 zemalja širom sveta! James Clear, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za formiranje navika, otkriva praktične strategije koje će nas naučiti kako da formiramo dobre navike, razbijemo loše i ovladamo sitnim navikama koje vode do izvanrednih rezultata.”

@Finesa

Ovako izdavač opisuje knjigu “Atomske navike” Džejmsa Klira (James Clear).

Klir i sam na više mesta pominje da ga je za pisanje ove knjige najviše inspirisala knjiga “Moć navike” –  što on navodi na više mesta u knjizi.

Knjigu “Moć navike” – objavila je “Laguna” 2013.godine i obzirom da je rasprodata nemoguće je naći

(čak ni u bibliotekama, sajtovima za prodaju, antikvarnicama…).

@Laguna

“Moć navike” je napisao Charles Duhigg i u slučaju da nemate ovu knjigu onda je knjiga “Atomske navike” Džejmsa Klira pravi izbor za vas.

Knjiga “Atomske navike” Džejmsa Klira iako može da deluje kao samo još jedna u nizu knjiga popularna psihologije za uzimanje para ipak je dosta više od toga.

Sam autor ne beži od toga da je koristio kao izvore knjige svojih kolega (najviše gore pomenutu) ali ovakve knjige treba pročitati i shvatiti da čovek može da promeniti loše navike i uvesti dobre.

Navodi 4 nivoa “ostvarivanja navike” koje čovek lako može da detektuje i još kada se javi početni “signal” da se navika ostvari da reaguje i promeni lošu naviku.

Nema oblasti života gde se ovaj korisni pristup ne bi mogao primeniti – od obrazovanja dece, svakodnevnog poslovnog života ili odnosa sa komšijama ili rodbinom.

Cena u izdavačkoj kući “Finesa” knjige “Atomske navike” Džejmsa Klira je 900 din

a u knjižarama 1.200 din. 

Ne propustiti da se ne bi rasprodala kao “Moć navike”.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *