Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Iz studija “Pixar” 2015. godine je stiglo remek delo animirani film “Inside out” (“U mojoj glavi”) pa se sa nestrpljenjem  očekivao nastavak ovog filma.


@Pixar

Konačno je objavljeno da je 14.jun 2024.godine datum kada možemo da očekujemo nastavak po mnogima najboljeg animiranog filma svih vremena “Inside out” / “U mojoj glavi”.


@Pixar – Disney

“Pixar” je objavio i trejler filma koji nam govori da nas pored poznatih likova “osećanja” iz prvog dela ovde očekuju novi likovi kao što je “Anksioznost” – obzirom da je Rajli sada ušla u pubertet.

Po najavnom posteru uočljivo je da “Anksioznost” neće biti jedini novi lik koji možemo očekivati u nastavku mega hita “Inside out” / “U mojoj glavi”.Očekivanja su velika a gotovo je sigurno da će biti i opravdana.


U svakom slučaju moraćemo da sačekamo 14. jun i premijeru u bioskopima širom Srbije da bismo uživali u novim avanturama “starih” i “novih” osećanja, koje nam je uvek inovativni “Pixar” pripremio.


UTISCI: Film “Elemental”, 2023. – Zašto je ovo film koji vredi pogledati?

2 thoughts on “KONAČNO: Stiže nastavak “Inside out” / “U mojoj glavi”- najboljeg animiranog filma svih vremena

  1. Mila says:

    Odlican film
    Najbolji

  2. Rade says:

    Jedan od najboljih filmova uopšte, ne samo animiranih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *