Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Teško je poverovati da su London Grammar, trio koji potiče iz Nottingham-a a ne iz Londona kako mnogi sa pravom misle, te davne 2013-te objavio svoj debi album.

Ovaj album nazvan “If you wait” i dan danas zvuči tako sveže sa mnogo večnih hitova a gotovo svaka od 11 pesama su takve – pravi biseri.

I kada Hanah Reid u naslovnoj pesmi peva:

/Can you give me everything, everything, everything ?/ pa odgovara

/”Because I can’t give you anything”/ ne možete da je ne volite.

Obrada pesme autora Kavinsky-og “Nightcall”, “Strong”, “Wasting My Young Years”, “Hey Now”, „Flickers“ i “Metal & Dust” – pesma sa kojom su se prvo predstavili publici 2012. godine su lako našle put ka publici.

Priča je da su 18 meseci pripremali ovaj album da bi postali senzacija preko noći.

Niko maltene nije ni znao za njih.

Naravno da je prelepi sopran Hannah Reid koji ne ostavlja slušaoce ravnodušnim najzaslužniji za veliki uspeh. I njena anđeoska pojava zbog koje ih željno očekujemo na EXIT-u ili bilo gde u blizini, (što im nije padalo na pamet do sada), kada se jednom stvore uslovi za to.

Na deluks izdanju ovog albuma nalazi se i pesma koju je Hanah uradila sa bendom Disclosure – sjajna “Help Me Lose My Mind”.

Zasluženo je 2014. godine ovaj album bio među najprodavanijima u UK i doneo je bendu veliku popularnost i brojne festivalske nastupe.

Nezaobilazan album u svakoj kolekciji.

Novi album “Californian Soil” objavljen 09.04. je takođe odličan ali nije bolji od njihovog debija.

potaman10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *