Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Ako je sudeti po naslovnim strana vodećih političko-ekonomskih magazina u Nemačkoj fokus se sa ukrajinske krize vraća na domaće tržište.

Preovladavaju teme poskupljenja električne energije, gasa i kako to utiče na troškove života.

Ovo su teme koje veoma interesuju i nemačko čitalaštvo pa su zato istisnule teme političke krize oko Ukrajine a mi prenosimo naslovne strane vodećih nemačih političko – ekonomskih magazina: “Focus”, “Stern” i “Der Spiegel”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *