Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago
@National Geographic

Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago

Novembarski broj srpskog izdanja “National Geographic” donosi nam temu koju smo željno isčekivali – Egipat.

@National Geographic

Svi ljubitelji Egipta ne bi trebali da propuste ovaj broj u kome se piše i i otvaranju novog najvećeg arheološkog muzeja na svetu Grand Museum u Kairu. Otvaranje se pomera stalno a sada je već evidentno da će uslediti tek 2023. godine.

U ovaj muzej je uloženo više od milijardu dolara a gradnja je počela pre 20 godina.

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine

 

Ovako “National Geographic” najavljuje ovaj sjajni broj koji je i dalje sa cenom od 499 dinara raspoloživ na svim boljim kioscima:

“Prošlo je 100 godina od otkrića grobnice dečaka-kralja! Tutankamovo blago je te 1922. godine zadivilo svet, a interesovanje ne jenjava do danas! Šta se sa tim blagom dešava 100 godina kasnije, čitajte u novom broju časopisa National Geographic.”

Svi ljubitelji Egipta i arheologije nikako ne treba da propuste ovaj broj jer na 60-tak strana donosi odlične fotografije (većinom egipatskog blaga) i ekskluzivne tekstove. 

Nismo ovde da reklamiramo “National Geographic” (sa njima štaviše nemamo nikakvu saradnju) ali zaista ne treba propustiti i pretplatiti se na ovaj časopis jer je gotovo sigurno da će cena od 499 dinara uskoro biti povećana.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *