Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Odličan nemački magazin “FOCUS” dostupan je i kod nas po ceni od oko 800din. U broju koji je objavljen 27.02.2021. na naslovnoj strani kao udarna vest nije više korona nego se malo za promenu bave digitalnim valutama i donose veoma interesantan tekst o tome.

Obzirom da nismo u mogućnosti da kupujemo ove valute ta tema nam nije toliko bitna da bismo je ovde predstavljali.

Časopis donosi tekst o tome gde se u vašoj kući / stanu najviše troši energija – koja naravno izaziva da imate veće račune za struju. To smo mogli i da očekujemo od uvek štedljivih nemaca. Tako donose podatak da trećina energije se gubi kroz zidove a kroz prozore oko 12%.

Tu je i tekst o indijskoj borkinji za zaštitu životne sredine Disha Ravi i problemima sa kojima se ona sreće u Indiji. Intervju sa Elton Džonom je naravno ekskluziva a predstavljaju i kratak intervju sa glumcem Edinom Hasanovićem. Ovaj perspektivni glumac je poreklom iz Klise kod Zvornika, odakle se 1992. preselio u Nemačku i izgradio uspešnu karijeru.

Intervju sa slavnom pevačicom Bonnie Tyler je takođe našao mesto u ovom broju.

Jia Tolentino, novinarka “The New Yorker”-a i autorka brojnih knjiga takođe je predstavljena u ovom broju. Knjige ove interesatne autorke nisu do sada prevođena na srpski jezik.

U ovom broju je dat i veliki pregled E-Bike modela – koji su uglavnom samo dostupni na nemačkom tržištu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *