Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Svi smo svedoci radnji koje pre svakog udarca u tenisu bez obzira da li on servira ili prima loptu – obavezno radi.

U paleti svojih pokreta nameštanja donjeg veša, pomeranja kose, snifovanja ruke, nameštanja peškira uveo je i nama novi pokret nameštanja donjeg veša za prednje strane – da se prihvatljivo izrazimo.

U meču četvrtfinala sa Novakom Đokovićem na Rolang Garosu u utorak 31.maja 2022. godine svedoci smo bili da gospodin Nadal namešta svoje dve flašice vode tako da im etiketa bude usmerena prema delu terena gde on igra posle pauze.

Svakako da nije nimalo lako biti profesionalni teniser što nosi veliki protosak i stres što se najbolje vidi na primeru Rafaela Nadala.


Očito da Rafael ne može da kontroliše ove rituale – a možemo samo da se pitamo kako bi svetski mediji reagovali da iste radnje izvodi i svetski teniser broj 1 –  Novak Đoković.


Pogledajte snimak nameštanja flašica sa vodom:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *