Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Serija “Barry” prvi put je emitovana 2018. godine, a 2022. godine smo dobili i treću sezonu.

@HBOMax

Sezona broj tri ima 8 epizoda (kao i svaka od prethodne dve sezone) trajanja svake epizode oko 30 minuta.

Serija se emituje na HBOMax i sa pravom je dobila velike pohvale kritičara i publike.

Priča prati ubicu koji se sa američkog Midwest-a (Ohio) dolazi u Los Angeles i tamo spletom okolnosti započinje pohađanje časova glume.

 

@HBOMax

Bill Hader koji je najpoznatiji po ulogama u programu “Saturday Night Live” je impresivno odigrao ulogu bivšeg marinca, sada raspolućenog između normalnog života i života plaćenog ubice.

@HBOMax

Za svoju ulogu je dobio zasluženo i Emmy nagrade i to 2018. i 2019. godine.

 

 

@HBOMax

Serijal će imati i četvrtu finalnu sezonu – što je nedavno i potvrđeno.


Moramo priznati da nam treća sezona pomalo deluje kao i završna sezona jer obzirom na kraj nije nam jasno u kom smeru bi mogla da se razvija četvrta sezona.

Nadamo se da su scenaristi (Alec Berg uz Bill Hader-a) smislili dovoljno interesantnog materijala i za finalnu četvrtu sezonu ove sjajne komedije.

@HBOMax

Preporuka je da se sve sezone gledaju odjednom jer epizode kratko traju a i tako se najbolje uživa u glumačkom umeću Bill Hader-a i ostalih članova sjajne glumačke ekipe.

Ne propustiti!

10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *