Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Šta sve može da se desi kada slučajna provokacija u saobraćaju izazove opsesiju za osvetu kod dvoje ljudi.

U 10 epizoda nam “Netflix” donosi dramu o osveti koja počinje da prelazi sve granice očekivanog.


@Netflix

Iako deluje kao da ćemo dobiti komediju u stvari smo od Netflix-a dobili dramu i to veoma lošu koju je jako teško gledati.

Ne verujte nameštenim ocenama na imdb sajtu radi se o jako lošoj seriji koja ne zavređuje vaše vreme.

Na kraju – ako stignete do 10 epizode u ovoj papazjaniji svega i svačega pitaćete se sa zebnjom – “da li će ova serija dobiti drugu sezonu?”

Nadamo se da neće.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *