Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Serija u produkciji RTS-a verno prati poslednje dane pre hapšenja Slobodana Miloševića, koje se dešavalo pre 20 godina kada je porodica Milošević 1. aprila provela poslednje veče zajedno u vili “Mir” na Dedinju.

U ovo interesantnoj seriji odlične uloge su ostvarili Boris Isaković i Mirjana Karanović kao bračni par Milošević.

@ RTS

A tu je i velika plejada glumaca kao npr.: Milan Marić, Isidora Simjonović, Jana Bjelica, Uliks Fehmiju, Tijana Marković, Ljubomir Bandović, Radovan Vujović, Miloš Timotijević, Svetozar Cvetković, Vuk Kostić i Svetlana Bojković.

Scenarista i reditelj serije je Bojan Vuletić.

Prvi utisci su da je serija verno prikazala dešavanja pre hapšenja Miloševića i probleme na koje je nailazio Đinđić da bi ostvario taj cilj.

Iako se ne može reći da ostali glumci fizički podsećaju na likove koje igraju – trudili su se oponašaju njihov način obraćanja a koliko će uspeti u tome videćemo na kraju ove

Serija je emitovana na RTS1 programu 29.03.2021. do 02.04.2021. ali serija nije dostupna na sajtu RTS-a.

Očekuje se da RTS reprizira ovu seriju po njihovom starom dobrom običaju.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *