Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Svedoci smo da se otvara sve veći broj “second hand” radnji širom Srbije.


Mnogi se pitaju da li u tim radnjama postoji i kvalitetnija “markirana” roba koja je nekim slučajem ipak stigla do Srbije.


Naravno da je to gotovo nemoguće a još jedan razlog zašto je gotovo nemoguće da u “second hand” prodavnici nađete dizajnersku garderobu – saznaćete u donjem tekstu.


Nemačka firma “Rebelle-StyleRemains GmbH” osnovala je sajt “Rebelle.com” gde se upravo prodaje upotrebljena dizajnerska garderoba i obuća.


Po kojem kriterijumu biraju koja je roba “dizajnerska” a koja nije – nije nam najasnije.

Vidimo da se na njihovom sajtu može naći i “povoljnija” obuća tipa “Lloyd”, “Clarks” ili sl.

 

 


Fizička lica ali i butici na ovom sajtu nude na prodaju preko 200.000 predmeta firmi kao što su Louis Vuitton, Gucci iliHermès.


Ono što je nedavno objavljeno u nemačkim medijima je da je ova kompanija prisutna i na švedskoj berzi Nasdaq First North Growth Market.

“Nasdaq First North Growth Market” pripada grupi “Nasdaq Nordic” i predstavlja berzu namenjenu manjim kompanijama u Evropi.

Ovo je još jedna potvrda uspeha ove kompanije.

 

@Rebelle                                                                                    Prada je takođe u ponudi

Ono što je interesantno je da je kompanija “Rebelle” od svog starta na Nasdaq berzi dobila “Nasdaq Green Equity Designation“. Po tome je prva kompanija kojoj je to uspelo od starta.

Sigurno je da će ova kompanija ostvariti značajan rezultat na ovoj berzi.

Sajt REBELLE ima svoje verzije na čak 5 jezika sveta:

REBELLE.COM

Ova oznaka ukazuje da firma “Rebelle” podržava održivi razvoj  što je tačno obzirom da se na ovom sajtu prodaje isključivo korišćena odeća i obuća.


Uspeh ove kompanije samo potvrđuje da je dobra ideja najvažnjija – kao i upornost da se ova ideja razvije.


Kompanija “Rebell” je osnovana 2013.godine pod vođstvom Cécile Gaulke, kada su u ponudi imali manje od 10.000 predmeta, i danas se razvila u veoma posećenu online-prodavnicu za dizajnersku obuću i odeću.

@Instagram        Cécile Gaulke

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *