Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Animirani film “Elemental”, koji nam je podario studio “Pixar” 15.juna 2023. godine, je ipak veoma prijatno iznenađenje.

Ocena na “imdb” sajtu nije realna jer ovaj film sazlužuje i veću ocenu.


@Pixar – Disney

Iz studija “Pixar” 2015. godine je stiglo remek delo animirani film “Inside out” (“U mojoj glavi”) pa su očekivanja od ovog filma bila velika.


 

@Pixar – Disney

Radnja filma “Elemental” teče logično i lako je prate i mlađa deca. 

U pitanju je veoma duhovit film koji ne treba propustiti. 

 Priča filma nas vodi u grad Element City u kome žive stanovnici koji pripadaju različitim plemenima: zemlje, vode, vazduha ili vatre. 

“Elementi se ne mešaju”, rečenica je koju konzervativni stanovnici ovog grada često pominju i time opominju da je bila kakva veza stanovnika pripradnika različitih plemena opasna.

Kada se rode emocije između Žiške, iz plemena vatre, i Izvora, iz plemena vode, dobijamo veoma interesantan zaplet radnje.


@Pixar – Disney

“Elemental” predstavlja animiranu rom-komediju ali i akcionu dramu za decu (i odrasle) koja ni u jednom trenutku nije dosadna.


 


Preporuka za gledanje u 3D verziji jer je zaista ova verzija filma pružila pravo uživanje.


@Pixar – Disney

Ne propustiti ovaj sjajan film za uživanje a nadamo se da od Pixar-a možemo da očekujemo uskoro i nastavak “Inside out”.

9/10  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *