Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Serija prati život Richard Branson-a, osnivača “Virgin Group“, milijardera i filantropa koji je svojim čudnim zaokretima u karijeri uvek privlačio veliku pažnju javnosti.

Mini serija nazvana “Branson” dostupna je od decembra 2022.godine na HBO platformi u 4 epizode o njegovom životu koje pokrivaju različite segmente njegovog interesovanja.


@HBO

Počevši kao osnivač kompanije “Virgin Records” za koje su albume snimali i Mike Olfdield i “Culture Club“, baveći se avio prevozom i danas komercijalnim letovima u svemir nikada se nije libio da rizikuje i istražuje nova polja interesovanja i zarade.

Serija u 4 epizode predstavlja njegov veoma interesantan život, posebno druga epizoda pod nazivom “Atlantic” koja predstavlja njegov pokušaj preletanja Atlantika balonom.

Iako je serija dokumentarna donosi nam veoma uzbudljivi prikaz njegovog života koji i dalje pomera granice čovekovih dostignuća.


Preporučujemo njegovu autobiografiju – knjigu “Kako sam gubio nevinost”.


10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *