Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Obzirom na situaciju sa koronom koja nam i dalje velikim delom onemogućava da putujemo i posetimo lepe zemlje, muzeje i znamenitosti u tim zemljama – virtuelne ture su postale ponovo veoma popularne.

Tako je nedavno objavljena i lista najboljih sajtova sa Virtuelnim turama koje možete posetiti.

Na toj listi se tako nalazi i džamija-medresa sultana Barkuka u Kairu (The Mosque, Madrasa and Khanqa of Sultan Barquq), Versajska palata u Francuskoj, Golestan Palata u  Iranu kao i čuvena kuća arhitekte Gaudija – Casa Batlló u Barseloni. Tu je i The Natural History Museum u Londonu.

Linkove do ovih sajtova postavljamo u prilogu.

 

Virtuelna tura  – The Mosque, Madrasa and Khanqa of Sultan Barquq – virtual tour

 

 

Virtuelna tura  – Casa Batlló u Barseloni – virtual tour

 

 

Virtuelna tura  – Golestan Palata u  Iranu – virtual tour

 

Virtuelna tura  – Versajska palata – Francuska – virtual tour

 

 

The Natural History Museum – virtual tour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *