Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

“Rock & Roll Hall of Fame” je šansa za svakog muzičara da i zvanično uđe u legendu.

I ove godine organizovano je glasanje publike a ona je odlučila da najviše glasova dobiju “Duran Duran”.

Iza sebe su ostavili muzičare kao što su: Eminem, Pat Benatar, Eurythmics i Dolly Parton.

“Duran Duran su osvojili 934,000 glasova tj. 250,000 više nego Eminem.

Nažalost jedno veliko muzičko Kate Bush nije ni ušla u ovaj uži izbor pet top muzičara.

Naravno ovaj izbor Duran Duran je sigurno i pomogao da uđu u “Rock & Roll Hall of Fame” uz druge muzičare.

Kandidati za ulazak u RnR Kuću slavnih su bili:

Dolly Parton kao i Eminem, Carly Simon, Lionel Richie, Pat Benatar i Eurythmics takođe će biti novi “stanari”  – “RnR Kuće slavnih” a ceremonija je planirana za novembar 2022.godine.

DD su se putem Twiter-a obratili javnosti i naravno su veoma srećni zbog ove pohvale njihovoj sjajnoj karijeri vrhunskog pop-rock benda koji i dalje stvara sjajnu muziku;

 

“Duran Duran” su na turneji a najbliže nama nastupaju 23.juna u Italiji.

U julu ih očekuje veliki koncert u Londonu gde 10 jula nastupaju u Hyde parku sa specijalnim gostima,

Na ovoj turneji nazvanoj “Future past tour” po poslednjem albumi pratiće ih “Nile Rodgers and Chic” koji je i učestvovao u realizaciji ovog odličnog albuma.

Poslednji DD album “Future past” je čisto savršenstvo a o ovome albumu smo pisali prošle godine kada je od nas dobio najvišu i potpuno zasluženu ocenu:

NOVI ALBUM: Duran Duran – “Future Past”, 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *