EXIT 2023. – Novi Sad – Vaskrsli “The Prodigy” i DJ ekipa

Prvi pogled na spisak izvođača najavljen za EXIT 2023. godine ukazuje da se organizator opet odlučio za izvođače elektronske muzike tako da EXIT ozbiljno pretenduje da postane festival elektronske muzike a ne značaj rock festival kakav je do skoro bio i kakav je ostao konkurentski Sziget u Budimpešti. 


@EXIT

EXIT nema budžet kao što ga ima Sziget – pa je očekivanje velikih imena na Petrovaradinskoj tvrđavi uglavnom uzaludan misija (osim izuzetka sa the Cure 04.jula 2019.godine). Svejedno ne prestajemo da se nadamo da će neko od velikih imena zalutati u Novi Sad.


@Sziget

Obzirom da su prošle godine imali veliku posetu i pored primarno DJ orjentisanog festivala EXIT je očito odlučio da ne menja finansijski uspešnu koncepciju festivala.Od gitarskih stranih bendova tu je punk bend osnovan 1978.godine “Cockney Rejects” i to bi bilo to.

Reinkarnaciju benda “The Prodigy” ne bismo mnogo pominjali jer bez Flint-a ne vidimo svrhu njihovog koncertnog postojanja osim zarade. Bivši članovi benda  Liam Howlett i Maxim su ipak odlučili da od jula 2022.godine otpočnu turneju u čast Filnt-a i 25th godišnjice njihovog najboljeg albuma ‘The Fat Of The Land’.

Vođa benda “The Prodigy” Keith Flint je umro od predoziranja kokainom – 4 marta 2019. Ko voli neka izvoli kupiti karte koje su već u prodaji po ceni kompleta od 6.990 dinara

(cena raste kada se rasproda određeni kontingent karata).


 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *