Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada
@Hulu

 

Iako podnaslov peti nastavak franšize o Predatoru nije uopšte dobra reklama za ovaj film – ta činjenica je ipak dobrim delom privukla publiku da pogleda ovaj film. Istina nije dostupan u bioskopima što je prava šteta.

O popularnosti filma svakako govori i veliki broj ocena na imdb sajtu.

Film ipak treba posmatrati kao novi početak ove posustale franšize i datu mu šansu jer nudi zaista dobru zabavu i nekoliko odlično snimljenih scena.

 

@Hulu

Amber Midthunder je naravno zvezda ovog filma i izgleda da smo dobili novu akcionu heroinu u rangu Sigourney Weaver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *