Koncert “COLDPLAY” – 29.10. samo jedan dan u našim bioskopima

Koncert “COLDPLAY” – 29.10. samo jedan dan u našim bioskopima

Koncert čuvene grupe “COLDPLAY” sniman u Buenos Airesu prikazaće se u subotu 29.10. u bioskopima u Beogradu.

U pitanju su bioskopi Cineplex u Ušću i bioskop Cinestar u Ada mall-u a film sa snimkom koncerta prikazivaće se samo jedan dan u bioskopima.

Turneja „Music Of The Spheres“ grupe Coldplay je turneja povodom istoimenovanog albuma koji je objavljen 15. oktobra.

Iako se ovaj bend po mnogima komercijalizovao da bi se prilagodio mlađoj publici koncertno predstavljaju veliku atrakciju.

Karte za njihove koncerte se prodaju velikom brzinom i pored visoke cene jer bend “Coldplay” mnogo ulaže u svoj nastup pa su scenski efekti, pirotehnika i sl. nezaobilazni.

Ovo je prilika da verna publika, kojih ima znatan broj i u Srbiji – pogleda barem na ovaj način ovaj trenutno jedan od  najznačajnijih rock bendova.

Chris Martina smo mogli da gledamo i u jednoj epizodi odlične serije “Curb Your Enthusiasm” gde je “glumio” sam sebe:

GLEDALI SMO: Serija “Curb Your Enthusiasm” – 110 epizoda Lari Dejvida

Evo kako distributer filma “Cineplex” najavljuje ovaj film – koncert:

“Doživite zadivljujući šou rekordne svetske Coldplay turneje “Muzika sfera” u svom lokalnom bioskopu uz ovaj spektakularni svetski prenos uživo rasprodatog koncerta benda na stadionu River Plate u Buenos Ajresu.

Šou je izazvao ushićene komentare obožavatelja i kritičara, dok ga je The Guardian nazvao “istinski zapanjujućim”. New York Post ga je opisao kao „noć koja će biti upisana u istorijske knjige“ i Glasgow Evening Times ga je najavio kao „najbolji šou na Zemlji“.

Sada možete da proslavite Coldplay uživo na velikom ekranu, direktno iz Argentine. Gledajte kako bend izvodi klasične hitove iz svoje karijere, uključujući Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars i My Universe na stadionu koji sija od svetala, lasera, vatrometa i LED narukvica – sve to ukombinovano tako da Coldplay koncerti budu radosno i životno potvrđujuće iskustvo.

Ovu prelepo snimljenu dugometražnu prezentaciju režirao je poznati reditelj Pol Dugdejl, dobitnik nagrade BAFTA i nominovan za Grammy.

Imajte na umu da je ovaj događaj vremenski prilagođen kako bi odgovarao lokalnim vremenskim zonama.”

Set listu nastupa možete pogledati na linku

(biće zasigurno izvesnih promena zbog najavljenog dueta sa Jin iz BTS-a):

COLDPLAY SETLIST

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *