Spektakl: “Falling in love”, teatar “Palast” – Berlin – Grandiozno putovanje u svet mašte
@Palast_Berlin

Spektakl: “Falling in love”, teatar “Palast” – Berlin – Grandiozno putovanje u svet mašte

Predstava ili još tačnije rečeno SPEKTAKL “Falling in love” je predstava koja se izvodi u teatru “Palast Berlin” i koja se može pohvaliti najposećenijim predstavama i najbržom prodajom karata u istoriji teatara, od kada je predstava / spektakl prošle jeseni postavljena na scenu prelepog teatra Friedrichstadt – Palast Berlin.

Podatak da je na pripremu predstave potrošeno više od 100 milona Swarovski kristala i da je u samo par dana prodato preko 100.000 karata odmah je privukao pažnju svih svetskih medija.

Kada se tome dodala informacija da je kostime osmislio čuveni modni kreator Jean Paul Gaultier – očekivanja su bila velika.


 

@Palast_Berlin

Grandiozno putovanje u svet mašte počinje upoznavanjem glavnog junaka nazvanog “You” koji je rođen nem i koji pokušava da nađe svoje mesto u svetu gde vladaju 3 plemena: plavi, crveni i zeleni.

Ali on ne može da se odluči kome plemenu pripada. Sve dok ne sretne “Me” – devojku pobunjenicu koja mu pomaže da nađe svoj put, svoje bolje JA, i da zajedno pronađu ljubav.

Ono što sledi u naredna dva sata su neverovatne plesne tačke, muzičke numere, akrobacije i scenski spektakl koji nije skoro viđen na svetkim scenama sličnih show programa.


Karte za spektakl “Falling in love”, čija cena počinje od 20 eur pa do 200 eur, moraju se unapred rezervisati.


Naša očekivanja su bila i prevaziđena i malo je reći da smo bili oduševljeni scenom, kostimima, pevanjem i celokupim fantastičnim izvođenjem ogromnog ansambla.Svako ko se nađe u Berlinu – trebalo bi da pokuša da rezerviše karte za ovu odličnu predstavu koja nas sve vraća u svet bez nasilja gde su svi ljudi ravnopravni i srećni.

Snimci sa predstave nisu dostupni, jer je snimanje strogo zabranjeno, pa treba posetili ovaj fantastični show i lično se uveriti zbog čega su ostale koncertne sale u Berlinu poprilično prazne jer svake noći hala teatra “Palast” primi gotovo 2.000 posetioca ovog najboljeg spektakla 2024. godine na svetu.

Apsolutna preporuka!!!


10/10

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *