Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Prva sezona serije “House of the Dragon” koja nam predstavlja radnju pre dešavanja u seriji “Game of Thrones” (“Igra prestola”) emitovala se od 21. avgusta  2022. godine na HBOMax streaming kanalu.


@HBOMax

Prva sezona je i pored početnih negativnih kritika veoma zadovoljila publiku uvek željnu dešavanja vezanih za temu “Game of Thrones”.


@HBO

Najava da će druga sezona serije ugledati svetlo dana na “rano” leto 2024.godine obradovala je publiku.


@HBO

Serija “House of dragons” bazirana je na serijalu knjiga “Fire & Blood” George R.R. Martin-a i prati dešavanja  pre onih iz serijala “Game of Thrones”.


@HBO

“Game of Thrones” junaci se naravno neće pojavljivati u seriji “House of the Dragon” pa ni lepa Emilia Clarke u ulozi Daenerys Targaryen jer se radnja serije “House of the Dragon” dešava 200 godina pre radnje serije “Game of Thrones”.


@HBO

Potvrđeno je da će druga sezona serije imati 8 epizoda, dve manje od prve sezone.


Neke od lokacije gde je serijal “House of the Dragon” sniman su Cáceres i Trujillo u Španiji, Surrey i Cornwall u Engleskoj i Monsanto u Portugalu.


@HBO

Pogledajte trejler za prvu sezonu seriju “House of the Dragon”, koju ako već niste obavezno pogledajte:Po najavama autora očekuje nas dosta “krvavih” borbi za prevlast i naravno zmajevi su i dalje glavni nosioci tih bitaka.

Pogledajte trejler za drugu sezonu seriju “House of the Dragon” – koja stiže tek na leto 2024.godine i to najverovatnije krajem juna / početkom jula:Sigurno je da će druga sezona serije “House of the Dragon” potući rekorde koje drži prva sezona serije i da ćemo od leta 2024.godine dobiti još jednu sjajnu seriju koja se ne propušta.

10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *