Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Serija koja je oduševila publiku kada se emitovala krajem 2019. i početkom 2020. godine i tada još jednom postavila visoke standarde za serije snimane u Srbiji – dostupna je i online – besplatno za gledanje na NovaS portalu.

 

@United Media

Druga sezona prati poslednje dane 1933. godine  kada nakon neuspelog pokušaja atentata na Kralja Aleskandra u Zagrebu svima postaje jasno da se zajedničkoj državi Jugoslaviji bliži kraj.

Idealno je ovu seriju pratiti sa serijom “Aleksandar od Jugoslavije” – da bi se bolje shvatilo vreme i političke prilike kada se ova serija odigrava.

Serija i film “Aleksandar od Jugoslavije” emitovan na “Dan ujedinjenja” 01.12. na NovaS

 

U glavnim ulogama gledaćemo naravno ponovo takva imena kakva su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović i Marija Bergam ali pojavljuju se i  Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić i Igor Đorđević.

@United Media

 

Serija se emitovala od novembra 2019. do januara 2020. godine u 10 sjajnih epizoda, a zahvaljujući portalu NovaS može se potpuno legalno i bez plaćanja pogledati na njihov portalu. Sjajan potez NovaS portala i producenta United Media.

Sve epizode druge sezone možete pogledati na donjim linkovima:

 

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 1

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 2

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 3

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 4

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 5

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 6

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 7

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 8

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 9

“SENKE NAD BALKANOM” – SEZONA 2 – EPIZODA 10

2 thoughts on “SERIJA “Senke nad Balkanom 2” – online samo na NovaS portalu

  1. Petar Milic says:

    Hvala za linkove na njihovim sajtu se bas tesko snaci. Serija je odlicna cekam 3 deo

  2. Mitar Rebic says:

    Bjela cega god dase dohvati pun pogodak. Zna covjek znanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *