Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Serija “The White lotus” je svakako jedna od najboljih serija u ponudi streaming platforme HBO Max.

Posle boravka na Havajima i na Siciliji, u prvoj i drugoj sezoni, konačno će ekipa serije posetiti i jedno ostrvo u Aziji  i snimiti treću sezonu na novoj lepoj lokaciji.


@HBO

Već ranije je autor serije Mike White najavio da bi voleo da se treća sezona odvija u Aziji.

Bilo je mnogo nagađanja a po svemu sudeći – treća sezona će se odvijati na Tajlandu.


Courtesy of HBO

Potvrđeno je da  snimanje 3 sezone kreće u februaru 2024. godine.


Svi glumci koji su sarađivali sa njim želeli bi da ponovo igraju u njegovoj seriji.

Jennifer Coolidge, koja je bila omiljeni lik u prvoj i drugoj sezoni serije, zasigurno neće igrati i u trećoj sezoni – iako je njen lik pobrao velike simpatije. Svako ko je gledao drugu sezonu – svakako zna šta je razlog.


Courtesy of HBO

Sigurno je da će se posle hotela “Four seasons Maui” na Havajima u prvoj sezoni i hotela “Four seasons San Domenico” u Taormini u drugoj sezoni, radnja ponovo dešavati u hotelu “Four seasons” i to na Tajlandu.

Po svemu sudeći snimanje će se odvijati u hotelu “Four Seasons Resort Koh Samui”.

Koh Samui je ostrvo na istočnoj obali Tajlanda.


Courtesy of HBO

Očekujemo uskoro i zvaničnu potvrdu lokacije snimanja i glumačke ekipe.

Do tada možemo da gledamo prezentaciju lepog hotela “Four Seasons Resort Koh Samui” i zamišljamo kakav je sudar istočnjačkog i zapadnog načina poimanja sveta i religije pripremio autor serije.


 


Obzirom na tanku ponudu kvalitetnih serija vredi ponovo pogledati prvu i posebno drugu, još kvalitetniju, sezonu ove fantastične serije koja je delo odličnog glumca, scenariste i reditelja Mike White-a.


Treća sezona serije “The White lotus” neće se emitovati na HBO platformi pre početka 2025. godine.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *