Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

“Obuzdajte svoj entuzijazam” / “Curb Your Enthusiasm” je američka komična serija koju emituje tv servis HBO od 15. oktobra 2000. godine.

4 februara 2024.godine najavljeno je finale serije u 12 sezoni posle 24 godine od prvog emitovanja. 


@HBOMax

Serijal je kreirao Lari Dejvid kokreator čuvene serije “Seinfeld”, koji u seriji “Curb Your Enthusiasm” glumi izmišljenu verziju samog sebe.

Dejvidov život polupenzionisanog televizijskog pisca i producenta u Los Anđelesu (jednu sezonu provodi i u Njujorku) je više nego interesantan i komičan.


@HBO

Serija “Curb Your Enthusiasm” zaslužuje pažnji i nemoguće je nenasmejati se situacijama u koje upada Lari prvenstveno zbog svoje tvrdoglavosti i potreba da “ispravlja krive Drine”.

Ne sumnjamo da ni sada neće razočarati. i da će nam pružiti odličnu zabavu za pamćenje.


 

 

Po najavama autora serijala očekuje nas urnebesna završnica druženja sa Lari Dejvidom u februaru 2024.godine.

Lari je obavio svoju misiju na Zemlji – na šta ukazuje i poslednji urnebesni trejler kao najava poslednje sezone koja stiže na HBOMax u nedelju 4 februara.


 

 


 

10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *