Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Bend “Wolf Alice” dolazi iz Londona i do sada su snimili tri albuma od kojih su prva dva dospeli na 2 mesto UK chart-a a poslednji “Blue Weekend” 2021. na prvo mesto UK liste albuma.


@Culture

 


Bend “Wolf Alice” su osnovali Ellie Rowsell i Joff Oddie 2010. godine.

Debi album “My Love Is Cool” objavljuju u junu 2015. a drugi album “Visions of a Life” u septembru 2017.


Prvi album grupe “Wolf Alice”

 

Poslednji album “Blue Weekend” izdali su u junu 2021. “Wolf Alice” su osvojili i Brit Award for British Group 2022. godine.

Po objavljivanju albuma “Blue Weekend” 18 meseci su bili na turneji tako da u narednom periodu ne možemo očekivati njihove nastupe.


Poslednji album grupe objavljen 2021.godine

Ellie Rowsell trenutno piše pesme koje će najverovatnije objaviti tek krajem 2024.godine.

Važe za veliku koncertnu atrakciju a najbliže nama su nastupali u Beču.

Sjajna grupa a ako bismo trebali opisati njihovu muziku rekli bismo “London Grammar” sreće pank.

Odlični tekstovi i sjajna muzika kao i glas Ellie Rowsell preporuka su za veliko uživanje u muzici benda “Wolf Alice”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *