Sve o:

Izbor Egipat:

Egipat – Otvaranje muzeja u Kairu (Grand Egyptian Museum) najverovatnije tek 2024.godine Odmor u Egiptu i ajkule: Da li ići u Egipat i da li je bezbedno kupanje u Crvenom moru? Egipat: Da li će opasnost iz Crvenog mora poremeniti turizam ? Egipat 2023 – Koji hoteli imaju zaštitne mreže protiv ajkula? Egipat leto 2023.godine – Da li ići u Egipat u julu / avgustu ? Egipat – da li ići na Crveno more 2023.godine i kako najjeftinije proći? Novembarski broj “National Geographic” – Egipat i njegovo (nepokradeno) blago Egipat: Posetiti jedino postojeće Svetsko čudo starog sveta – Piramide u Gizi ili sačekati? NAŠI UTISCI: hotel “Prima Life” u prelepom Makadi zalivu kraj Hurgade – odlična prosečnost UTISCI IZ EGIPTA: Hotel za porodicu “Steigenberger Aqua Magic”, Hurgada

Od 16. novembra “Netflix” je ponudio prvi deo šeste sezone veoma gledane i nagrađivane serije “The Crown”.


@Netflix

Gledaoci će imati prilike da pogledaju 4 epizode šeste sezone od ukupno deset – što je nešto što je bila praksa “Netflix-a” i pri emitovanju dugo očekivane četvrte sezone serije “The Stranger things”.


Drugi deo i poslednjih šest epizoda biće emitovano tek 14.decembra.

Po najavama producenata to je i završnica serijala.


Šesta sezona počinje tragičnim saobraćajnim udesom u pariskom tunelu a priča se zatim vraća 4 nedelje pre te tragedije i nastavlja tamo gde se završila peta sezona.


@Netflix

Princeza Diana je dobila poziv da sa svojim sinovima provede letnji odmor (na koji je ona te 1997. godine imala pravo) u vili oca Dodi Fayed-a u Francuskoj.

Dodi Fayed, koji je pred venčanjem sa tadašnjom devojkom manekenkom Kelly Fisher a što se njegovom ocu nikako ne dopada, dobija poziv od oca da hitno dođe i upozna jednu gošću.

Prvih četiri epizode šeste sezone prate kratku i tragičnu romansu princeze Diane i Dodi Fayed-a sve do 31,08.1997. i njihove tragične smrti u pariskom tunelu .


 

@Netflix

Australijska glumica Elizabeth Debicki (“Tenet”) glumi princezu Dianu i u tome je odlična.

Veoma je potresno gledati njene scene znajući da princeza Diana, čiji je lik najbolje donela od svih glumica koje su je do sada glumile, umire samo par nedelja kasnije u 36 godini života.


@Netflix

Šesta sezona serije “The Crown” i scene u četvrtoj epizodi gde je princeza Diana prisutna ali kao duh koji pohodi kraljicu Elizabetu i princa Čarlsa izazvali su negativnu histeriju u engleskoj štampi.

Obzirom koliko joj je ta engleska štampa nanela zla i bila direktan krivac za njenu preranu smrt – bolje bi im bilo da se ne oglašavaju.


Šesta sezona serije “The Crown” donela je završnicu priče o Diani a iskreno to smo od početka serije samo i očekivali od ove serije. 


 

10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *